TEMADAG MAXIMERA DINA INTÄKTER, MINIMERA DINA SKATTER

Mitt i den mörkaste årstiden lyste Novias experter Timo Kerke och Marika Nygårdas upp vardagen för våra skärgårdsföretagare, genom att tala om ett tema som kanske inte alltid uppfattas som det häftigaste, men är nog så viktigt. Nämligen beskattning. Deltagarna fick bland annat höra vilka skillnader det finns i beskattningen av företagets kapitalinkomster och förvärvsinkomster och hur bolagsformen inverkar på beskattningen. De fick också konkreta tips gällande vad som lönar sig att beakta (och vilka frågor man bör ställa till sin bokföringsbyrå), så att man kan säkerställa att man på helt lagliga vägar minimerar den summa skatt man betalar. Tack vare en mindre grupp fanns det möjlighet till diskussion kring de enskilda företagens frågor och deltagarna hade även möjlighet till personlig rådgivning på eftermiddagen.


ABD
Archipelago Business Development
PROJEKTLEDARE
Annemari Andrésen
annemari.andresen@novia.fi

+358-44 762 3183

YH Novia

Henriksgatan 7

20500 Åbo

Finland

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
KONTAKTA OSS