Skärgårdseftermiddag på Södertörn

Södertörns Högskola ordnade en eftermiddag kring affärsutveckling i skärgården 22.2.2018. Skärgårdsföretagare från bland annat Sandhamn, Ornö och Dalarö träffade studerande och presenterade sina utmaningar för dem. Dessa utmaningar ska sedan bearbetas under vårens kurser. Projektets skärgårdsföretagarportal lanserades av Tommy Larsson Segerlind. I tillägg fick publiken höra intressanta presentationer om digitalisering av Peter Ödling, ordförande för Sandhamns företagarförening samt av mångsysslaren L-G Nilsson, som berättade om destinationsarbete i skärgården. Deltagarna hade även möjlighet att mingla på en minimässa och beundra den utställning av fina arbeten som gjorts av studenter inom tidigare kurser, med fokus på olika appar som kunde användas för att öka antalet besökare i skärgården. Många goda idéer för vidareutveckling!