Rekryteringsmässa

Att hitta arbetstagare för sommarsäsongen är en stor utmaning för många skärgårdsföretag. Projektet ordnade därför i samarbete med Pargas stad en rekryteringsmässa på Kåren i Åbo 31.1.2018. Ett femtontal företag mötte upp i den anrika festsalen för att ställa ut och träffa studerande från främst Yrkeshögskolan Novia och Åbo Akademi. Företagen angav att de mottagit ansökningar och träffat många intresserade och potentiella sommarjobbare och praktikanter. Flera av företagen fortsatte dagen i rekryteringens tecken i Pargas på StartaSäsongen-mässan, som ordnades samma kväll. En lyckad tillställning som får fortsättning nästa år!


ABD
Archipelago Business Development
PROJEKTLEDARE
Annemari Andrésen
annemari.andresen@novia.fi

+358-44 762 3183

YH Novia

Henriksgatan 7

20500 Åbo

Finland

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
KONTAKTA OSS