Utbildning i sökmotoroptimering

Projektet anordnade på torsdagen 2.11.2017 en utbildning i sökmotoroptimering för våra skärgårdsföretagare och studerande på Yrkeshögskolan Novia. Utbildningen hölls av Sampsa Vainio från Digily Oy och lockade ett fullt auditorium! Vi fick lära oss om olika saker som man bör beakta när man gör upp sina hemsidor och fick många goda tips gällande hur vi kan förbättra vår synlighet och vad vi ska undvika. På eftermiddagen fick våra företagare ännu konkret hjälp med sitt företags hemsidor i en mindre grupp. Tack Sampsa!


ABD
Archipelago Business Development
PROJEKTLEDARE
Annemari Andrésen
annemari.andresen@novia.fi

+358-44 762 3183

YH Novia

Henriksgatan 7

20500 Åbo

Finland

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
KONTAKTA OSS