Acceleratorn fas 1 avslutad

Onsdagen 1.11.2017 hade vi vårt femte och för hösten sista möte med Accelerator-gruppen. Under höstens gång har våra företagare slipat sina affärsidéer under Lotta Lehikoinens ledning, genom att loopa dem mot tilltänkta kunder och varandra och den vägen fått värdefull information för vidareutveckling. Denna avslutande gång övade vi oss på att pitcha våra erbjudanden inför en test-jury, som gav feedback. Nu fortsätter loopandet och affärsutvecklingen, och vi möts igen i början på nästa år för att följa upp resultaten. Bra jobbat!


ABD
Archipelago Business Development
PROJEKTLEDARE
Annemari Andrésen
annemari.andresen@novia.fi

+358-44 762 3183

YH Novia

Henriksgatan 7

20500 Åbo

Finland

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
KONTAKTA OSS