Acceleratorn är igång!

Idag startades vårt Archipelago Accelerate-program på Stadshuset i Pargas. Den fina inramningen i styrelserummet Styrhytten gav oss en värdig start på ett program som vi hoppas kommer att generera många nya tankar, affärsidéer och kontakter entreprenörer emellan. 11 företagare eller blivande sådana får hjälp med att utveckla sina idéer i samråd med andra genom att Loopa, Pivotera och Pitcha under ledning av Drivhusets drivande och inspirerande Lotta. Den första träffen var mycket lovande med entusiastiska enterprenörer efteråt och kommer att efterföljas av fyra träffar till inom en nära framtid.


ABD
Archipelago Business Development
PROJEKTLEDARE
Annemari Andrésen
annemari.andresen@novia.fi

+358-44 762 3183

YH Novia

Henriksgatan 7

20500 Åbo

Finland

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
KONTAKTA OSS