"Archipelago Business Development-hanke pyrkii luomaan uusia yritysmalleja ja tiedonvaihtotapoja saaristoon"

Archipelago Business Development

Archipelago Business Development-hanke pyrkii luomaan uusia yritysmalleja ja tiedonvaihtotapoja saaristoon kansallisuusrajojen ja sukupolvien yli. Yhteistyö jo olemassa olevien ja aloittelevien yrittäjien sekä opiskelijoiden välillä voi luoda uusia markkinoita, vahvistaa alueen kilpailukykyä ja mahdollistaa kasvua.

 

Hanke tarjoaa kohdistettuja tukitoimenpiteitä tai pidempiä kehitysohjelmia saaristoalueen yrityksille. Esimerkkeinä tästä ovat startup-pätevyys, valmennusmenetelmät tai innovatiiviset mallit rajoja ylittävässä liiketoimintakehityksessä. Tämän lisäksi hanke tarjoaa apua esimerkiksi digitalisoinnin, logistiikan, kannattavuuden, markkinoinnin, kirjanpidon ja rekrytoinnin tarpeisiin. Yhteistyökorkeakoulujen opiskelijat osallistuvat avustajina valmennustyöhön, suorittavat työharjoittelujaksoja ja tekevät lopputöitä projektin puitteissa.

 

Hankkeen tavoitteena on kehittää kymmenen uutta yritysmallia laajemman tarjonnan, kausiajattelun ylittävien ratkaisujen tai yhteistyön kautta. Pyrimme siihen, että vähintään 60 pientä- tai keskisuurta yritystä osallistuvat hankkeeseen ja päämääränä on saattaa alkuun viisi uutta startup-yritystä.

ABD
Archipelago Business Development
PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
Annemari Andrésen
annemari.andresen@novia.fi

+358-44 762 3183

YH Novia

Henrikinkatu 7

20500 Turku

Finland

OTA YHTEYTTÄ
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon

Success! Message received.